Kaag & Partners

Systemisch Advies

De roze olifant in de kamer, iedereen voelt hem!

Met onze nuchtere, concrete en doortastende aanpak zijn wij in staat om vrij vlot de vinger op de zere plek te leggen, om vanuit daar interventies in te zetten die het geheel weer in beweging brengt.

It’s not personal, it’s the system

Onze aanpak: 

Om te onderzoeken welke dynamiek er in het systeem (team & organisatie) zit en welke patronen iedereen in zijn greep houdt, doen we een grondige team/organisatiescan (analyse). Afhankelijk van het vraagstuk voeren we individuele gesprekken met alle betrokken. 

In de analyse wordt zichtbaar welke belemmerende en helpende factoren een rol spelen. Ook de dynamiek die zich vaak in de zogenoemde onderstroom afspeelt komt naar boven. Ook wel de roze olifant in de kamer wordt daarmee ‘ontmanteld’. 

Vanuit de analyse volgt een advies gericht op het veranderen van de situatie. Dit advies bestaat uit praktische en toepasbare handvatten waarmee de kans van slagen voor de gewenste ontwikkeling/verandering het grootst. Eerst goed zicht op de dynamiek en de onderstroom, gezegd wat er gezegd moet worden en dan samen met elkaar bouwen aan een duurzame verandering. Dit traject begeleiden wij zodat u zich kan richten op de inhoud! 

Kaag & Partners onderzoekt, adviseert en begeleidt!

Nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.

info@kaagenpartners.nl