Kaag & Partners

Dagvoorzitter & Gespreksleider

Wilt u een kwalitatief en dynamische event en bent u op zoek naar een dagvoorzitter of gespreksleider voor uw evenement, congres of brainstormsessie? Paula Kaag is een ervaren spreker, dagvoorzitter en gespreksleider en in deze rollen ook actief. Mensen waarderen haar kennis, energie en humor en is een levendige spreker. 

Samen met u onderzoekt ze uw wensen, denkt ze mee en begeleidt ze de dag, het evenement of het congres. Dit doet ze met veel energie, enthousiasme, scherpte en luchtigheid. Zodat u zich kan richten op de inhoud!

Live tekenaar tijdens u event?!

Wilt u de dag ook vastleggen op creatieve wijze? Wij werken samen met een live tekenaar voor brainstormsessies, evenementen en congressen. Hij weet de essentie van het verhaal visueel samen te vatten. Waarom een live tekenaar inschakelen?

Een live tekenaar vormt een absolute meerwaarde bij evenementen en congressen. Maar ook bij heidagen of brainstormsessies. Een live tekenaar maakt ter plekke tekeningen, hij vat live het verhaal samen. De essentie is direct duidelijk.

Een tekening, die zich gaandeweg de dag steeds verder ontvouwt, brengt het verhaal tot leven. Waardoor de boodschap niet verdwijnt in de grote brei aan informatie. Denk aan verschillende vormen zoals het vastleggen van de workshop, ideeën of discussies, illustraties van de presentaties, portretten van medewerkers of karikaturen van mensen.

Deel de live tekeningen na het event op sociale media, presentaties en andere marketingdoeleinden. Ze kunnen ook worden gebruikt om de boodschap van het evenement op een visuele manier over te brengen aan mensen die er niet bij konden zijn.

Op deze manier blijft het ook na het event nog levendig!

Kaag & Partners onderzoekt, adviseert en begeleidt!

Nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.

info@kaagenpartners.nl