Kaag & Partners

Organisatieadvies

Wilt u een kwalitatieve en dynamische event en bent u op zoek naar een enthousiaste en energieke dagvoorzitter of gespreksleider voor uw evenement, congres of brainstormsessie? En wilt u deze dag ook op originele vastleggen door een live tekenaar?
Lees meer

Dure leiderschapstrajecten daar zijn wij geen fan van. In onze visie gaat het bij leiderschapstrajecten om begeleiding van het management en directie gericht op het werkproces. Onze kracht is interveniëren in het hier en nu!
Lees meer

Loopt het niet lekker in jouw team of afdeling? Krijg je er de vinger maar niet achter? Wat je ook adviseert of zelf probeert, het lijkt muurvast te zitten. ‘Maar als je doet wat je deed krijg je wat je altijd kreeg’. Einstein zei het al. Tijd om kennis te maken met een andere manier van kijken, tijd voor een frisse en onafhankelijke blik vanuit de systeembril.
Lees meer

Wij geloven erin dat wanneer je werkt vanuit vertrouwen, onderlinge betrokkenheid en erkenning, dat dit effect heeft op het resultaat dat je als team en organisatie wilt (en vaak moet) bereiken. Kaag & Partners coacht en faciliteert team- en organisatietrajecten op maat! De coaching is concreet en gericht op handelen met als resultaat het verbeteren en verhogen van concrete team en organisatiedoelen.
Lees meer