Kaag & Partners

Train de trainer Serious Gaming

Startdatum en locatie

Investering

Wil jij serious gaming toepassen in het werken met teams?
Dan is deze training geschikt voor jou!

Wij geloven in de kracht an de combinatie tussen spelen én leren. Bij serious gaming zit het belangrijkste leereffect in zelfreflectie. De grootste toegevoegde waarde ontstaat ná het spelen van het spel door een goede transfer begeleid door een professional die hierin geschoold is, onderbouwd met praktische ervaring en theoretische modellen.

Voor het leveren van resultaten is een team op elkaar aangewezen. Goed samenwerken, communiceren, eigenaarschap en leiderschap zijn de hoofdbestandsdelen voor vitale teams. Soms loopt het stroef in een team of organisatie. Serious gaming is een uitermate geschikte methode om het team weer in beweging te krijgen. Dit door de stroeve samenwerking inzichtelijk te maken met serious gaming. Maar welke serious game gebruik je voor welk doeleinde, hoe vertaal je deze simulaties vanuit het spel naar de werkelijkheid en op welke manier kan je mensen, teams en organisaties in staat stellen zich doortastend te ontwikkelen of te veranderen?

Wat levert het op?
Na afloop van deze training ben je geschoold om zelf serious gaming in te zetten met teams, door gebruik te maken van de faciliteiten die wij bieden.

De training bestaat uit 2 dagen
Dag 1 is een trainingsdag waarin je onder professionele begeleiding leert hoe je serious games inzet in teamontwikkeling. Dit door het spelen, leren lezen van de analyse en het vertalen van de inzichten naar het team door reflectiegesprekken. Je krijgt tools hoe je dit aanpakt en de vertaling maakt naar het dagelijkse reilen en zeilen van het team die vaak weerbarstig is.
Dag 2 is het assessment, je komt met een eigen team en past het geleerde uit dag 1 toe.
Na enkele weken vindt er een ‘serious reflectiemoment’ plaats waarin we samen met jou je eigen praktijk onder de loep nemen en handvatten krijgt voor verdere begeleiding van je team.

Interessant voor teamcoaches, leidinggevende en HR adviseurs.

Locatie Studio Z, Zaailand 106 Leeuwarden
vrijdag 10 maart 2023
Tijdstip 9.00 – 17.30 uur
Kosten: €495,- inclusief koffie/thee, lunch, borrel (exclusief BTW)

TIP!
Verdien je entreekaart terug. Het praktische assessment op dag twee mag je als professional verkopen aan een team. Wij stellen onze locatie, serious games en analist (inclusief rapportage) ter waarde van 445 euro ter beschikbaar, met jouw eigen dagdeel prijs kan je op deze manier je deelname met winst terugverdienen.

Meer informatie en opgave: contact@demo.kaagenpartners.nl of 0652342441